top of page

Hímzés

Elegancia és tartósság

             A hímzés tartós és esztétikus díszítési forma. Napjainkra ez a művészet manuálisból számítógépesítetté vált. A StoryPrint számára a hímzés minőséget jelent minden öltésben. Garantáljuk, hogy számítógépes hímzésünk teljesítménye és szépsége verseng a kézzel varrott hímzéssel!

  • A minőségi hímzés 3 tényezőtől függ: a hímzés elkészítéséhez használt technológiától, a hímzéshez használt cérnától és a hímzést készítő személyzet szakképzettségétől. A Story Print-nél e három tényeyő a legmagasabb szinvonalon van jelen.  Korszerű technológiával, egyedi színárnyalatokban, egyszerre akár 16 színnel is tudunk dolgozni. Szinte bármilyen textilre készülhet hímzés, szimpla vagy 3D technológiával egyaránt.

  • A hímzéssel történő személyre szabás finomított képet, exkluzív és elegáns karaktert ad a tárgyaknak. A Story Print csapata személyre szabja a pólókat, blúzokat, kabátokat, és bármilyen típusú tárgyakat vagy ruházati kiegészítőket. 

  • Az eleganciával és kifinomultsággal teli részletek, legyen szó ágyneműről, törölközőről, fürdőköpenyről, munkaruháról vagy bármilyen a cég logójával hímzett tárgyról kitűnő reklámot jelentenek az üzletnek!

melcok.jpg
  • A Melco hímzőgépeink automata cérnaadagolóval és cérna feszültségmérő funkcióval rendelkeznek. Igen gyors munkavégzés jellemző rájuk, 1200 öltés/perc. Bonyolult minták, és nehezebben hímezhető termékek sem jelentenek gondot mint sapkák, vagy zsebek.

  • Ne feledje! a Story Printnél ön találja ki a koncepciót, mi pedig megvalósítjuk!

Pár darabos rendelés esetén keresse fel a www.story4u.hu oldalunkat

Kérjen árajánlatot!
File feltöltés

Kérése megérkezett hozzánk!

bottom of page