top of page

Szitázás

Amikor a minőség a mennyiséggel párosul.

Pár darabos rendelés esetén keresse fel a www.story4u.hu oldalunkat

 • A szitanyomás rendkívül hatékony és költségkímélő megoldást nyújt mindazoknak, akik nagyobb darabszámban szeretnének textilre nyomtatni. Ezenkívül a legmegbízhatóbb és legolcsóbb módja annak, hogy saját tervezésü ruházatot készítsen bárki. A mintát színenként visszik fel az anyagra, ami egy nagyon tartós nyomatot eredményez, ez akár 4 szín bontást is jelenthet. A nyomat készítése gyors és a festékek széles választéka miatt szinte bármilyen anyagra lehet nyomatot készíteni, legyen az póló, táska, széldzseki vagy papír. Ezt a típusú nyomatot jó mosás és kopásállóság is jellemzi.

 • Miért válassza a szitanyomást? Nagy pontosság, gyors válaszidő és nem utolsó sorban több SZÍN! Készen áll arra, hogy pólója tükrözze és kiemelje stílusát? Egy szakértő csapat készen áll arra, hogy ez minden alkalommal megtörténjen, amikor egyedi mintát nyomnak a megrendelt pólóra.

szita_edited_edited.jpg
 • A Story Printel való együttműködés azt jelenti, hogy a legtöbbet hozhatja ki kreativitásából és minden alkalommal hangot kap a belső művész.Tervezőink kielégítik a művészet iránti szomjat pólók, pulóverek, kalapok, ingek és egyedi egyenruhák megalkotásával, úgy válalati mint személyes projektek esetében. A Story Print az egyetlen hely, ahol megtalálja a szükséges tervezési erőforrásokat, és embereket, akik szívesen támogatják tervei megvalósitásában.

 • Csapatunk minden megrendelést és projektet megvizsgál a méretezési, kontraszt- és rétegzési problémák miatt, és ha a betöltött minta nem pontosan úgy néz ki, ahogy szeretné, akkor tökéletesíthetjük és újra létrehozhatjuk az ideális nyomtatás érdekében.

 • M&R Chameleon a világ egyik piacvezetőjének zászlóshajó terméke a manuális karuszel kategóriában.

Textil, bőr direkt nyomtatása

Amikor csak pár darab kell

 • Ezzel a nyomtatási technológiával bármilyen mintát, fotót vagy egyéb grafikát rá lehet nyomtatni a textilre, kezeletlen bőrre.

 • Főleg kis mennyiségű, sok színes vagy bonyolult grafikájú minták esetén ajánljuk ezt az eljárást.

 • Kisebb megrendelések esetén rendkívül hatékony, gyors és költségkímélő. Nincs beállási, formakészítési költség vagy színre bontás. Az árakat nem a színek száma határozza meg csupán annak mérete.

kornit breeze.jpg
 • A Kornit Breeze egy professzionális, 6 fejes textilnyomtató. Egyik előnye, hogy a wet on wet technológia feltalálásával szinte bármilyen - kivéve vízlepergető - textil anyagra lehet vele nyomtatni.

 • Egy másik előnye, hogy nagyobb tételszámú rendelést is viszonylag rövid idő alatt képes elkészíteni. Festékfelhasználás szempontjából az ötven fölötti darabszám az optimális. A keletkezett nyomat tartós, szinte egybesimul az anyaggal, nem "matrica" hatású.

 • A Brother GTX az egyik leggyorsabb nyomtató a piacon. A sebessége háromszor nagyobb az előző generációhoz képest. A 8 szórófeje pontos, gyors munkavégzést tesz lehetővé. Élénk színei pedig életre keltik a nyomtatott képet. A textil festék közvetlenül az anyagba kerül bele, ettől lesz tartós az elkészült termék. A cserélhető asztalok miatt változatos helyekre is tud nyomtatni, mint: póló, pulóver, ingujj, nadrágszár, stb.

 • A digitális rajzolás művészete és az innovatív textilszépítési technikák lenyűgöznek benünket, ezért e nyomtató része lett az arzenálunknak, hogy legyőzzük az egyhangúságot.

brother gt 3.jpg
Kérjen árajánlatot!
File feltöltés

Köszönjük!

bottom of page