Szitázás

1/5

Amikor a minőség a mennyiséggel párosul.

A szitanyomás rendkívül hatékony és költségkímélő megoldást nyújt mindazoknak, akik nagyobb darabszámban szeretnének textilre nyomtatni. A mintát színenként visszük fel az anyagra, ami egy nagyon tartós nyomatot eredményez, ez akár 4 szín bontást is jelenthet. A nyomat készítése gyors és a festékek széles választéka miatt szinte bármilyen anyagra lehet nyomatot készíteni, legyen az póló, táska, széldzseki vagy papír. Ezt a típusú nyomatot jó mosás és kopásállóság is jellemzi.

szita_edited_edited.jpg

Az M&R Chameleon a világ egyik piacvezetőjének zászlóshajó terméke a manuális karuszel kategóriában.

Textil, bőr direkt nyomtatása

1/3

Amikor csak pár darab kell

Ezzel a nyomtatási technológiával bármilyen mintát, fotót vagy egyéb grafikát rá lehet nyomtatni a textilre, kezeletlen bőrre.

Főleg kis mennyiségű, sok színes vagy bonyolult grafikájú minták esetén ajánljuk ezt az eljárást.

Kisebb megrendelések esetén rendkívül hatékony, gyors és költségkímélő. Nincs beállási, formakészítési költség vagy színre bontás. Az árakat nem a színek száma határozza meg csupán annak mérete.

kornit breeze.jpg

A Kornit Breeze egy professzionális, 6 fejes textilnyomtató. Egyik előnye, hogy a wet on wet technológia feltalálásával szinte bármilyen - kivéve vízlepergető - textil anyagra lehet vele nyomtatni.

Egy másik előnye, hogy nagyobb tételszámú rendelést is viszonylag rövid idő alatt képes elkészíteni. Festékfelhasználás szempontjából az ötven fölötti darabszám az optimális. A keletkezett nyomat tartós, szinte egybesimul az anyaggal, nem "matrica" hatású.

A Brother GTX az egyik leggyorsabb nyomtató a piacon. A 8 szórófeje pontos, gyors munkavégzést tesz lehetővé. Élénk színei pedig életre keltik a nyomtatott képet. A textil festék közvetlenül az anyagba kerül bele, ettől lesz tartós az elkészült termék. A cserélhető asztalok miatt változatos helyekre is tud nyomtatni, mint: póló, pulóver, ingujj, nadrágszár, stb.

brother gt 3.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Kérjen árajánlatot!
arrow&v
File feltöltés

Köszönjük!